Stagiari VET “4 EU.MOB”

Created by Cătălin Barbu

Consorțiul de mobilitate VET „4EU.MOB”

Erasmus + 2022-1-RO01-KA121-VET-000062570

Liceul de Arte Plastice Timișoara
Liceul Tehnologic de Vest Timișoara
Liceul Tehnologic Decebal Drobeta Turnu Severin
Liceul de Arte „Sigismund Toduță” Deva

Proiect nr. 2022-1-RO01-KA121-VET-000062570 finanţat de către UE, prin programul Erasmus+, Acțiunea cheie 1 –VET, prin Agenţia Natională pentru programe comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale din cadrul Ministerului Educaţiei Naționale

Mobilitate în Granada, Spania

A fost o experiență de neuitat pentru elevii din Deva și Timișoara care au participat la prima mobilitate în Granada, Spania. Timp de trei săptămâni, ei au învățat cum să creeze jocuri, care este întreaga arhitectură din spatele designului de jocuri dar și materiale educaționale folosind tehnologii digitale avansate. În spațiul de cazare au interacționat cu alți elevi și profesori din diferite țări și au împărtășit idei și culturi. Impresionați de frumusețea și istoria orașului Granada (și nu numai), au vizitat locuri memorabile precum Alhambra și Albayzin. La final, au fost mândri de munca lor și de rezultatele obținute. A fost o oportunitate unică de a se dezvolta personal și profesional și de a se pregăti pentru viitor.

Aspecte:

Mobilitate în Lisabona, Portugalia

O altă experiență minunată pentru elevii din Deva a fost să colaboreze cu colegii lor de la Timișoara în cadrul celei de-a doua mobilități. Timp de trei săptămâni, ei au avut ocazia să învețe de la experți din Lisabona, Portugalia, cum să folosească diferite programe și instrumente pentru a proiecta și a realiza construcții și materiale inovatoare. Au fost impresionați de frumusețea și diversitatea orașului, de cultura și ospitalitatea localnicilor și de oportunitățile de dezvoltare profesională pe care le-au descoperit acolo.