Workshop- Parteneriat Asociatia „Obârsii”

sept.
2017
15

posted by on Noutăţi

Iată că a început un nou an școlar, însă echipa EUROLAST își continuă activitățile din cadrul campaniei de promovare a Săcărâmbului ca obiect de patrimoniu local și național. Nu renunțăm la a spera că proiectul nostru va da roade și cei care sunt în măsură să continue ideea noastră, o vor face!

Am discutat cu reprezentanți ai unor instituții importante pe plan local, cărora le-am înmânat pliantul de promovare și albumul de fotografii, produse realizate în cadrul campaniei de promovare și am obținut un semnal pozitiv pentru mesajul nostru! Ne bucurăm mult!

Venim cu vești noi despre proiectul Euroscola! În perioada 11.09.2017 19.09.2017 se va desfășura un workshop la sediul Asociației partenere “Obârșii”, în cadrul căruia elevii din echipa EUROLAST vor realiza obiecte tradiționale (sculptură în lemn) din zona Săcărâmb și vor participa la o dezbatere pe tema importanței pe care o are includerea acesteia în patrimonial cultural românesc și European.

În perioada 20-28 septembrie 2017 vom organiza în cadrul liceului un stand expozițional unde veți găsi toate obiectele realizate de elevii participanți la workshop. Sperăm să vă readucem înapoi în timp și să reușim să recreăm atmosfera specifică perioadei de funcționare a orașului minier Săcărâmb.