Liceul nostru participa la campania „Let’s Do It, Romania!”

sept.
2013
25

posted by on Noutăţi

Let's do it! Let's do itHaide şi tu alături de voluntarii Let’s Do It, Romania!, sâmbătă, 28 septembrie 2013, pentru a curăţa orasul Deva.

Let’s Do It, Romania! Let’s Do It, Deva !
Curăţenie în toată ţara, într-o singură zi!

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, Primaria Municipiului Deva se alatura campaniei „Let’s Do It, Romania!”

La Deva se face curăţenie pe Dealul Cetăţii, în Pădurea Bejan şi pe Aleea Streiului (cartier Micro 15).

Vă invităm să ne fiţi alături la cea mai îndrăzneaţă acţiune de voluntariat prin care se doreşte salvarea mediului de gunoaiele care provoacă poluare şi boli.

     Toţi devenii care doresc să participe la această campanie sunt aşteptaţi în 28 septembrie, ora 10.00, în Piaţa Unirii (în zona Primăriei). Se vor distribui pungi de colectare si manusi.
„Let’s do it” este proiectul iniţiat de Estonia încă din anul 2008, iar în 2010 a fost realizat în Portugalia, România şi Slovenia. Pentru a asigura succesul proiectului, echipa organizatoare din România (www.letsdoitromania.ro) caută sprijinul autorităţilor locale şi centrale, operatorilor de salubritate, colectorilor, reciclatorilor, ecologiştilor, trusturilor media, companiilor private, ONG-urilor, persoanelor publice şi mai ales cetăţenilor României.
Înscrierile se pot face printr-un e-mail la adresa serbanmircea@ymail.com sau telefonic la numărul 0745026261. Înscrierile se pot face şi la faţa locului.